Innvielse av HverDagskapellet / Stillerom

Hjertelig velkommen til Innvielse av HverDagskapellet/Stillerom Lørdag 28.oktober 2017 Program for dagen: kl. 13.00 Innvielse Vi er ute/partytelt ved HverDagskapellet Ca.kl.14.30 Suppe i matsalen på leirstedet Kl.16.00 Festsamling i Sørmarkskapellet m/kaffe og kaker Vi har ikke god plass til mye biler her inne i skogen. Så vi oppfordrer de som kan gå turen på 2 km til å gjøre det og parkere ute ved Gjedsjø gamle skole. Antrekk for dagen tur/fritidstøy. Med vennlig hilsen Venneforeningen for Slora Gård og Cathrine S. og Trond Hansrud Ps. Hvis du tenker dette vil jeg være med på, så gi oss et hint på mail så vi kan ha en viss peiling på hvor mye suppe vi skal lage.

Siste oppdateringer
Arkiv

HverDagskapell - Stillerom

 

 

Ønsket var å bygge et lite kapell. Ikke for å erstatte Sørmarkskapellet, men et lite kapell/stillerom som alltid er åpent og alltid er varmt.

Vi håper det kan være et sted hvor man kan sette seg ned i stillhet, et sted turgåere kan tenne et lys en hverdag, for barn og ungdom på leir. Et sted for tidebønnslivet for oss som bor her. Et kapell, et stillerom, som er tilgjengelig for alle når de trenger det. Vi ønsker å være et Pilgrimssted for mennesker på deres livsvei. 

Dette bygget er til folket og av folket.

 

  

© 2020 by Slora Gård | Givertjeneste: 3000.31.18009 | Tlf: 905 97 057 | post@slora.no | Instagram: sloragard

  • Facebook Basic Black