Høstutstilling 20.november - 4.desember.

Slora Gårds Venneforening arrangerer høstutstilling hos oss! Vi er så heldige å ha fått tre kunstnere som ønsker å bidra. Arne Roar Lund, tegner. Gro Bjerkland Moe, maler og vever. Svein Anders Stauring, maler. Det vil være mulig å kjøpe bildene, og inntektene går til HverDagsKapellet. Høstutstillingen være den 20., 26. og 27.november. Vi gleder oss og håper at mange vil ta turen inn til Slora i forbindelse med utstillingen. De tre kunstnerne tegner og maler forskjellige type bilder i forskjellige sjangre, så her vil det være noe for enhver smak! Her et et utvalg av noen av bildene kunstnerne har laget. Gro Bjerkland Moe - Maler og vever Arne Roar Lund - Tegner Svein Anders Staurung - Maler

Siste oppdateringer
Arkiv

HverDagskapell - Stillerom

 

 

Ønsket var å bygge et lite kapell. Ikke for å erstatte Sørmarkskapellet, men et lite kapell/stillerom som alltid er åpent og alltid er varmt.

Vi håper det kan være et sted hvor man kan sette seg ned i stillhet, et sted turgåere kan tenne et lys en hverdag, for barn og ungdom på leir. Et sted for tidebønnslivet for oss som bor her. Et kapell, et stillerom, som er tilgjengelig for alle når de trenger det. Vi ønsker å være et Pilgrimssted for mennesker på deres livsvei. 

Dette bygget er til folket og av folket.

 

  

© 2020 by Slora Gård | Givertjeneste: 3000.31.18009 | Tlf: 905 97 057 | post@slora.no | Instagram: sloragard

  • Facebook Basic Black