Legg inn bud - bidraget går til Hverdagskapellet!

Dette er et utdrag av et dikt Nelson Madela har gjort kjent. Et dikt jeg fikk av min eldste sønn til ettertanke. Siden jeg er billedvever og liker å uttrykke meg med garn, har deler av dette blitt til en vev. Nelson Mandela var en fantastisk mann. Det at han ikke søkte hevn, men tilgivelse, gjør han til et stort forbilde. Budskapet har rørt meg, og mannen har rørt meg. Ønsket er at bildet og budskapet skal røre flere! Dette prosjektet er til folk og av folk. Vi ønsker å samle inn midler og reise bygget i fellesskap. Bildet "Tro" gis som gave til prosjektet, og selges for 20.000,- eller mer. Her er det bare å legge inn bud! post@slora.no. Budfrist er 7. desember. Alle pengene går direkte til

Siste oppdateringer
Arkiv

HverDagskapell - Stillerom

 

 

Ønsket var å bygge et lite kapell. Ikke for å erstatte Sørmarkskapellet, men et lite kapell/stillerom som alltid er åpent og alltid er varmt.

Vi håper det kan være et sted hvor man kan sette seg ned i stillhet, et sted turgåere kan tenne et lys en hverdag, for barn og ungdom på leir. Et sted for tidebønnslivet for oss som bor her. Et kapell, et stillerom, som er tilgjengelig for alle når de trenger det. Vi ønsker å være et Pilgrimssted for mennesker på deres livsvei. 

Dette bygget er til folket og av folket.

 

  

© 2020 by Slora Gård | Givertjeneste: 3000.31.18009 | Tlf: 905 97 057 | post@slora.no | Instagram: sloragard

  • Facebook Basic Black